Hordy a smrtící mlha nově pro Titanfall
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hordy a smrtící mlha nově pro Titanfall

Hordy a smrtící mlha nově pro Titanfall

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 10. 2014 07:30
Reklama

Včerejší přímý přenos oznámení osmého updatu Titanfallu na Twitchi přinesl zprávy o trojici chystaných herních módů a novém způsobu hodnocení postupu hrou, který poběží vedle současných generací.

Asi nejzajímavější novinkou je oznámený mód Frontier Defense, ve kterém se čtyři hráči budou snažit co nejdél přežít zvyšující se vlny nepřátel ovládaných umělou inteligencí. Při streamu vývojáři ukázali, jak hra vypadá na známé mapě Angel City, kde hráči na straně odboje bránili vrták před jednotkami IMC.

Nepřátelské jednotky chodí v několika variantách, mnoho jich údajně bude úplně nových. Objevili se tak speciální titáni, kteří z dálky hráče ostřelovali pomocí minometů, jiní se pak elektrickým kanónem snadno zbavili štítu hráčů a výbušní specter roboti sebevražedně nabíhali na hráče a ohrožovali především pomalé piloty a kotníky titánů.

Hráči museli při hře spolupracovat, doplňovat munici v průběhu hry u speciálních beden a také instalovat střílny, které jim s hordami nepřátel pomohly. Pokud zemřeli, objevili se nad arénou ve výsadkové lodi, odkud mohli ještě před opětovným vyloděním svým spoluhráčům částečně pomoci ostřelováním nepřátel za letu.

Frontier Defense by měl jít hrát na každé z map a ve hře se objeví během dneška. Za dva týdny můžeme čekat další herní mód - Deadly Ground, ve kterém bude země pokryta elektrickou mlhou, což hráče přinutí k akrobatickým prvkům mezi střechami, během po zdech a využívání lanovek, zatímco titáni budou mlhou neustále poškozovaní.

Na konci listopadu se Titanfall dočká třetí novinky - herní mód Marked for Death Pro označí dva piloty z obou týmů a jakmile jeden z nich zemře, zápas končí.

Dnešní update do hry přináší 17 nových achievementů, burn cards do soukromých her a Ranked Play, hodnocení hráčů, které jim za dobré výkony ve hře uděluje body, které pak mohou porovnat s ostatními hráči v žebříčcích. Ty se pak vynulují vždy na začátku měsíce.

Mezi dalšími novinkami v nadupaném updatu lze najít sudden death v capture the flag módu, rychlejší načítání map a nové možnosti nastavení grafiky na PC. Všechny informace o osmém updatu se dočtete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama