Další update DC vpouští více hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další update DC vpouští více hráčů

Další update DC vpouští více hráčů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 10. 2014 07:52 1
Reklama

Druhý týden od spuštění PS4 závodů přichází update, který by měl, dle slov Evolution Studios, už většinu hráčů připojit k serverům a zpřístupnit jim tak multiplayer a sociální prvky, na kterých je hra postavena.

„Stále pracujeme na výkonnosti serverů, abychom vám všem zpřístupnili hru plně online, ale většina hráčů Driveclubu by už nyní měla být schopná se připojit a hrát po síti," napsali vývojáři z Evolution na svoji stránku na Facebooku.

„Budeme vás nadále informovat o našem postupu a víme, že jsme to už dříve řekli, ale chápeme, jak frustrující to je, když se nemůžete připojit a my to cítíme úplně stejě. Makáme jako fretky, abychom zprovoznili online sing-in, multiplayerové závody a žebříčky úplně všem bez přerušení."

Pokud se vám tedy hra dříve k serverům nepřipojovala, vyzkoušejte, zda po nejnovějším updatu už máte zpřístupněná klubová auta, závody a výzvy s ostatními hráči.

Evolution mezitím zvažuje, zda a případně jakým způsobem by odškodnili hráče, kterým značná část hry dosud nešla. Podobně je na tom odložená PlayStation Plus verze hry, která měla předplatitelům služby nabídnout hru vyzkoušet. O obou záležitostech by nám vývojáři měli ještě dát vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama