Sledujte srovnání Sleeping Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte srovnání Sleeping Dogs

Sledujte srovnání Sleeping Dogs

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 10. 2014 18:11 6
Reklama

Server Shacknews se pustil do něčeho, co jistě uvítá řada fanoušků asijských akčních jízd a přináší nám srovnávací video Definitive Edition Sleeping Dogs a verze původní. Video ukazuje srovnání ve verzi pro PC – tedy na platformě, kde ten technologický skok až příliš velký zřejmě nebude, na rozdíl od těch konzolových, kde rozdíl mezi Xbox 360 a Xbox One verzí citelný je a stejně tak v analogii u konzolí Sony.

Můžete se tak sami podívat na to, zda se vyplatí investovat do remasterované a především z pohledu DLC zkompletované edice hry. Na první pohled překvapí větší množství částicových efektů, jež se projevují například hustější mlhou či oparem, na straně druhé autoři videa podtrhávají přítomnost lepšího nasvětlení scén, textur ve vyšším rozlišení a překvapivě také lepší zvukové stránky hry. Posuďte sami.

Nicméně, Sleepings Dogs: Definitive Edition je již venku, a my se proto tážeme vás, čtenářů, zda jste lákadlu v podobě graficky vymazlenejší a ucelenější edice podlehli a zda podle vás definitivní edice stojí za opětovnou investici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama