Wii U verze Oddworldu má trable
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wii U verze Oddworldu má trable

Wii U verze Oddworldu má trable

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2014 11:04
Reklama

Lorne Lanning stojící za sérií Oddworld dává skrze oficiální Twitter účet Oddworld Inhabitants vědět o tom, jaká je současná situace ohledně Wii U verze Oddworld: New’n’Tasty a proč autorům tak dlouho trvá její dokončení a následné vydání. Zatím mohou díky časové exkluzivitě hrát pouze majitelé PlayStation 4, ostatní platformy stále ještě čekají na oznámení data vydání. Je to ale právě verze pro Wii U, která je dosud přinejmenším nejistá, a to navzdory prvotnímu nadšení.

Sám Lanning je obrovským fanouškem Nintenda i jeho konzolí a toto by mohla být jeho první hra, která by na konzoli od Nintenda vyšla.

Otazník nad Wii U verzí visí z důvodu existence konzole bez pevného disku. Ta představuje pro vývojáře ze studia Just Add Water skutečnou výzvu a pokoušejí se rozhýbat hru i tam. Jednoduché to prý ale zkrátka není a je dokonce otázkou, zda bude základní model Wii U nakonec podporován či nikoli.

Jistého dle Lanningových slov není ještě nic, sám si ale moc přeje, aby se to jeho týmu povedlo – on sám je obrovským fanouškem Nintenda i jeho konzolí a toto by mohla být jeho první hra, která by na konzoli od Nintenda vyšla. V minulosti měl tendenci vypustit Abe’s Oddysee na N64, nicméně předrenderované filmečky se na cartridge zkrátka nevešly. Motivaci má tedy obrovskou a dle jeho slov má jeho tým k dispozici i značné množství finančních prostředků.

Nezývá než popřát úspěch – Nintendo si více her třetích stran jistě zaslouží a je jen záhodno, aby reinkarnace prvního Abeova dobrodružství byla dostupná pro všechny majitele Wii U, a ne jen ty, kteří si pořídili konzoli ve verzi s pevným diskem. Bez podpory základní verze konzole by se prý, jak ostatně podotýká sám Lanning, nejednalo o Wii U hru v tom pravém slova smyslu.

A pokud snad jste vlastníky Wii U a stále nevíte, o čem je řeč a k čemu takový humbuk, tak vás odkážeme na naše Hrajte s námi, ve kterém se Zdeněk s Vojtou pustili do záchrany nebohých obyvatel podivného světa Oddworldu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama