Alfa Kingdom Come přijde 22. října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alfa Kingdom Come přijde 22. října

Alfa Kingdom Come přijde 22. října

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 10. 2014 06:31 4
Reklama

Již dva miliony dolarů vybralo studio Warhorse na tvorbu očekávaného RPG Kingdom Come: Deliverance. Splněn byl tak další vývojářský milník, jenž hře zaručí kvalitní zpracování. Nyní autoři mohou zajistit zejména profesionální dabing.

Český herní projekt finančně podpořilo již bezmála čtyřicet tisíc fanoušků. Zprávu o pokoření milestonu oznámil v novém videodeníčku Dan Vávra. Krom jiného v něm sděluje, že termín vydání alfaverze hry byl stanoven na 22. října. Jde o lehké zpoždění, které je omluveno tím, že tvůrci potřebují čas na zvládnutí technologie motion capture a vůbec pro rozpohybování NPCček ve hře. Ostatně motion capturingu se deníček věnuje i představením nového speciálního studia. 

Alfa verze Kingdom Come nás pozve na návštěvu do malé lokace. Uvidíme, jak plyne středověký život, vyzkoušíme si některé činnosti, setkáme se některými NPC a splníme boční quest. Zatím nebude možné jezdit na koni a hotový není ani soubojový systém. Alphu ale tvůrci plánují každé dva měsíce obohacovat o nový obsah. Ochutnávku, co ve hře momentálně na návštěvníky čeká, přináší nový trailer v závěru deníčku. 

Počítačová alfa verze bude dostupná hráčům, kteří projekt již adekvátně podpořili, nebo zrovna podpoří. O vydání hry budou informováni emailem, v němž najdou postup, jak hru aktivovat na Steamu. 

Všechny další informace samozřejmě najdete na oficiálních stránkách hry.

Alfa Kingdom Come přijde 22. října
i Zdroj: Hrej.cz

Alfa Kingdom Come přijde 22. října
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama