Destiny na disku ukrývá info o DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny na disku ukrývá info o DLC

Destiny na disku ukrývá info o DLC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 9. 2014 08:55 7
Reklama

Sci-fi střílečka od Bungie s sebou v retailové verzi přivezla informace o plánovaných rozšíření. YouTubové video ukazuje, že pomocí bugu lze na mapě zobrazit zamknuté mise, striky a raidy, které se objeví v ohlášených rozšířeních The Dark Below a House of Wolves.

První DLC přidá na Zemi level 10 strike The Jovian Complex, do kterého se dostaneme skrze polozabořenou hiveskou loď v lokace Skywatch a tři mise v dosud nedostupném Kings' Watch. Na Měsíci pak přibyl level 28 raid Crota's End a na Marsu level 20 strike The Hypogeum, který se odehrává v Black Garden.

Druhé DLC ještě nemá přesné obrysy a kromě level 26 Raidu v The Reef a level 14 striku na Měsíci (ani jeden nemá popis mise), se ve videu příliš neukazuje.

Zda se jedná o kompletní výpis veškerého obsahu, který by měl s DLC přijít nevíme. Rozšíření The Dark Below by mělo přijít ještě letos v prosinci, House of Wolves později příští rok s obsahem pro PlayStation, který by měl být exkluzivní pro platformu minimálně do podzimu 2015. Obě DLC jsou součástí zakoupitelného expansion passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama