Farming Simulator vyjde koncem října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulator vyjde koncem října

Farming Simulator vyjde koncem října

Ondřej Švára

Ondřej Švára

22. 9. 2014 09:50 1
Reklama

Za virtuální sklizní se letos vyjede oproti zákonům přírody poněkud pozdě, ale přece! Třicátého října totiž vychází Farming Simulator 15. Pokud jste téhle záležitosti nikdy nepodlehli, tak vězte, že jde o simulační hru, kterou kupují rodiny svým tatínkům, strýčkům, bratrům i dědečkům, kteří ji pak vždy decentně nechají zapadat prachem až do dalšího dílu, protože kdo by si po celém dni na poli ještě na zemědělce hrál, no ne? 

Nutno ovšem podotknout, že Farming Simulator má s každým dílem větší potenciál oslovit i běžné hráče a to zkrátka pro to, že se jeho herní mechaniky stávají stále propracovanějšími a série už přestala být pouhou přehlídkou solidně vymodelovaných kombajnů. 

Farming Simulator 15 vyjde na PC, ale v plánu je také virtuální orba na Xboxu One, X360, PS3 a PS4. Konzolové verze se však objeví až v průběhu příštího roku. 

Oproti předchozímu dílu nabídne FS15 zcela nový grafický kabátek včetně přepracovaného fyzikálního enginu a také vylepšený interface. A kdyby se náhodou sešlo až patnáct farmářů na jedné záhumence, mohou si společně zahrát v připraveném multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama