První info o Hře o trůny od Telltale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První info o Hře o trůny od Telltale

První info o Hře o trůny od Telltale

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 8. 2014 16:59
Reklama

Vývojáři z Telltale Games dokončili druhou sezónu The Walking Dead, ke svému konci došel i Wolf Among Us, a tak je na čase rozběhnout další série. Jednou z nich je i Hra o trůny, o které jsme ale dosud neměli v podstatě žádné informace. Po dnešním tweetu se toho tolik nemění, alespoň už ale můžeme začít rozplétat klubko tajemných okolností, na kterých bude vystavěn příběh.

Už dopředu bylo zřejmé, že nebudeme hrát za žádnou z hlavních postav, vývojáři nicméně spolupracují se spisovatelem Martinem i scénáristy seriálu a podle dnešních indicií připravili příběh zcela nový. Na druhou stranu ale v Písni ledu a ohně souvisí všechno se vším, takže známé postavy určitě potkáme. Pokud se ptáte na to, za příslušníka kterého rodu tedy budeme hrát, nabízí se rod Forresterů, jenž je ve tweetu vyznačen velkými písmeny a samozřejmě byl zmíněn i v knize, ovšem bez žádných konkrétních jmen jeho jednotlivých příslušníků.

Pokud se v reáliích knihy/seriálu/hry pohybujete, pak se budete muset spokojit s tím, že Forresterové pochází ze severu, děj hry se bude pravděpodobně odehrávat na území Pahorku v Hlubokém lese, kde vládne rod Gloverů, a citace z páté knihy zaměření na sever Západozemí rovněž podtrhuje. „Stopaři a lovci věrní Hlubokému lesu s klany jako Forresterové a Woodové, Branchové a Boleové. Kromě oficiálního názvu hry - Game of Thrones: A Telltale Games Series - nic dalšího nevíme, vzhledem ke skutečnostem uvedeným v úvodu bychom však nemuseli čekat dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama