Deep Down v sedmi minutách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deep Down v sedmi minutách

Deep Down v sedmi minutách

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 8. 2014 08:35 3
Reklama

Akční RPG od Capcomu je stále tak trochu tajemstvím a to málo, co o něm víme, nebylo vždy nejlákavější. Nicméně, po pár trailerech konečně máme možnost vidět něco více ze hry v delších záběrech. Ano, video je v japonštině a prakticky mu nerozumíme, ale i přesto si z něj leccos odneseme.

Tak především vidíme záběry ze hry dvou hráčů, jak bojují v lávovém dungeonu proti kamenným golemům. Různé zbraně viditelně mají jiné způsoby užívání a v případě nouze lze pomocí předmětu seslat na nepřítele i mrazivé kouzlo.

Pak také můžeme vidět, jak si to čtyři hráči najednou rozdají v aréně s několika příšerami naráz a později i s velkým bossíkem. Něktěří na obra dorážejí, jiný léčí skupinu, případně na bosse házejí kouzelné předměty.

Nakonec nám video nabídne krátky pohled do našeho bytu v budoucnosti, odkud se budeme vydávat na výlety do fantasy dungeonů.

Konečně se také v celé kráse představuje grafická stránka hry, za kterou se Capcom rozhodně nemusí stydět. Světelné efekty a plynulost pohybových animací dokazuje, proč Deep Down bude exkluzivní pro PlayStation 4. Na nějaké blížší informace v angličtině si budeme muset asi ještě chvíli počkat, ačkoliv Tokyo Game Show je už za rohem, ale zatím víme, že hra by měla vyjít někdy v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama