Beyond: Two Souls vyjde pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond: Two Souls vyjde pro PS4

Beyond: Two Souls vyjde pro PS4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 8. 2014 09:41 4
Reklama

Bez ohledu na to, že se už pozvolna blíží podzimní a zimní nabídka zcela nových her (hurá!), vlna remasterů a remaků ani zdaleka nekončí. Podle informací francouzského webu Gameblog se totiž po bok znovuvydaných her zařadí i Beyond: Two Souls designéra Davida Cage.

Pokud vám je tento trend proti srsti, Beyond by ve vás mohlo alespoň částečně něco změnit, protože na rozdíl od drtivé většiny ostatních her nabídne i zcela nový obsah. Vedle kvalitnějšího grafického podání, které je konzole PlayStation 4 od svého předchůdce schopná zaručit, bude ve hře mnoho scén, které jste si v původní verzi zahrát nemohli. I z toho důvodu vyjde Beyond na PS4 s přídomkem Režisérská verze a užijeme si údajně i mnohem více momentů z doby, kdy byla hlavní hrdinka ještě malým dítětem.

Samozřejmostí pak je i zahrnutí veškerého dalšího obsahu, který byl ke hře postupně vydáván, včetně půlhodinového DLC Advanced Experiments. Vzhledem k tomu, že se o přítomnosti Beyond: Two Souls spekulovalo už v předchozích měsících, bude oficiální oznámení ze strany Sony už jen formalitou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama