Shadow Warrior se o měsíc zpozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow Warrior se o měsíc zpozdí

Shadow Warrior se o měsíc zpozdí

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 8. 2014 15:02
Reklama

Neuplynul ani měsíc a vývojáři se rozhodli posunout vydání svého vydařeného remaku Shadow Warrior na PlayStation 4 a Xbox One až na 24. října. Původně se na nových konzolích měl objevit 26. září.

Důvodem by podle vývojářů z Flying Wild Hog mělo být doladění ovládání na konzolích: „Při testování jsme se soustředili na ovládání a jeho responzivitu. Usoudili jsme, že potřebujeme ještě více času, abychom toto vylepšili, neboť Shadow Warrior je old-schoolové FPS a vyžaduje preciznost. Bohužel to také znamená krátké zdržení ve vydání, ale Lo Was potřebuje na těchto nových konzolích být v nejlepší formě."

Shadow Warrior vyšel na PC na konci loňského září a mnoho fanoušků původní rubanice překvapil, jak dobře se mu podařilo zachytit zábavnost stříleček z 90. let a přitom ji zdatně převedl do nové podoby. „Momentálně nejférovější nabídka pro všechny, kteří se u hraní chtějí především vyřádit a odreagovat, a to pěkně po staru,“ napsal Lukáš Kunce ve své recenzi remaku.

Hra na nové konzole přijde s několika novinkami, mezi kterými nalezneme Arena mód s vlnami nepřátel a prodloužení příběhu o vraždu ředitelé zlé společnosti Zilla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama