Zahrajte si demoverzi NHL 15
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si demoverzi NHL 15

Zahrajte si demoverzi NHL 15

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 8. 2014 12:34 3
Reklama

Hokejoví fanoušci, pozor! Čekání na nové NHL 15, které se poprvé objeví také na konzolích Xbox One a PlayStation 4, je částečně u konce. Vývojáři z EA uvolnili na zmiňovaných platformách demoverzi, která nabízí možnost vyzkoušet si ostrý zápas, případně potrénovat jeden na jednoho.

V demoverzi o velikosti 2,5 GB si můžete zahrát za účastníky posledního finále Stanley Cupu - New York Rangers a Los Angeles Kings - bohužel však s nejkratšími, 2minutovými třetinami. Zápasy ale můžete točit neustále dokola, takže nakonec byste měli získat poměrně solidní přehled o tom, co všechno se v novém ročníku změnilo.

Vedle již známých informací o propracovaných dresech a vymodelované výstroji jednotlivých hokejistů, si můžete osahat nové kličky a postupně přijít na to, jak v NHL 15 vyhrávat. Během toho si pak můžete užít vynikající prezentaci zápasů, kterým nechybí propracovaní fanoušci a televizní grafika NBC, včetně úderných znělek, venkovních pohledů na halu a dua komentátorů - Mika Emricka a Eddieho Olczyka.

V demoverzi je pak dostupný i tréninkový režim, ve kterém můžete zkoušet nájezdy jeden na jednoho. Počet hráčů měnit nelze, takže není možné trénovat reálné situace, proto raději necháme bez komentáře očekávaný a velice laciný způsob, jak dávat branky. Doufejme, že podobných situací se během zápasů nebude stávat příliš, úspěšnost níže uvedeného glitche, který jsme pro vás natočili, je až zarážející.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama