Aukce v Destiny zatím nebudou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aukce v Destiny zatím nebudou

Aukce v Destiny zatím nebudou

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 8. 2014 12:56 6
Reklama

Vývojáři z Bungie dali najevo, že v Destiny zatím skutečně nepočítají s výměnou zbraní a ostatních předmětů mezi hráči. Ačkoliv nejde o přímé vyvrácení předchozích úvah, které rozvíjel například designér Tyon Green, když mluvil o možném zavedení aukcí v budoucnu, hráči by měli být jednoduše připraveni.

Na co? Přeci na přání vývojářů dosáhnout toho, aby za každou novou zbraní stál určitý příběh anebo okamžik, který si budou hráči pamatovat. Alespoň tak mluví zástupci Bungie, nicméně slibují, že si budete moci získané zbraně vyměňovat v rámci svých postav vytvořených pod vaším účtem. Co se týče situace v budoucnu, není sporu o tom, že aukce, kde byste si mohli kupovat potřebnou výbavu za skutečné peníze, znějí v uších vydavatelů jako rajská hudba. Část peněz by totiž šla přímo do kapes lidí v Activisionu, fakt je ale ten, že s aukcemi zrovna nemají dobrou zkušenost.

Mnohé o tom vypovídá i stav Diabla III, odkud aukce po čase zmizely právě z toho důvodu, že tím byla znásilňována hlavní myšlenka hry. Řeč je samozřejmě o mechanismu - zabij monstrum, dostaneš loot - a je pravděpodobné, že do jedné řeky vydavatel dvakrát vstupovat nebude. Tak jako tak, Destiny už klepe na dveře, hra je dokončena a jejího vydání se dočkáme už 9. září! Na jaké platformě budete hrát vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama