10 minut pobíhání v AC: Unity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 10 minut pobíhání v AC: Unity

10 minut pobíhání v AC: Unity

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 8. 2014 11:44 4
Reklama

Z trailerů a gameplay ukázek Assassin’s Creed: Unity jsme už mohli vidět mnohé, převážně ale šlo o připravené momenty, jejichž hraní měli na starost sami vývojáři. Pokud vás tedy zajímá, jak bude vypadat samotný pohyb po Paříži, a jak vlastně francouzská metropole působí, podívejte se na desetiminutové video z free roam módu.

Video pochází z uzavřeného betatestu Xbox One verze, ze kterého se určitě budou v následujících dnech objevovat další materiály, nyní se nicméně můžete podívat na Arnův pohyb městem a užít si skvělou atmosféru hry. Po grafické stránce je samozřejmě nutné brát video z rezervou - komprese tlumí detaily, jako celek ale působí AC: Unity opravdu povedeným dojmem a v ničem si nezadá s ostatními představenými hrami pro PS4, které nás letos a příští rok čekají.

Co se konkrétního hraní týče, díky vysokým budovám je zpátky ta pravá assassínská hratelnost, nechybí plynulé proplétání mezi lidmi a dojde i na nové pohyby při seskocích z vyšších míst. Zajímavé je i nastavování výbavy, a to včetně obleků, které na sobě nosili hrdinové předchozích dílů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama