Jaká bude Forza Horizon 2 na X360?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaká bude Forza Horizon 2 na X360?

Jaká bude Forza Horizon 2 na X360?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2014 17:25 4
Reklama

Kreativní ředitel studia Turn 10, Dan Greenawalt, se rozpovídal o tom, proč je nadcházející Forza Horizon 2 cross-genovým titulem a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými generacemi. Dan sice hovoří o podpoře co možná největšího množství fanoušků a hájení jejich hráčských zájmů, je ale předem jasné, že rozhodnutí vydat hru na obě generace konzole je tahem čistě obchodním.

Dle jeho slov druhý díl Forza Horizon vyjde na Xbox 360 především proto, že se na světě nacházejí stále miliony a miliony majitelů konzole, kteří na této konzoli hrají denně. A ty nikdo nechce zklamat. Jinými slovy, hráčská základna je obrovská a byla by hloupost nevydat hru na konzoli, jíž se celosvětově prodalo na 80 milionů kusů. Je to zkrátka proces, který se na přelomu dvou generací děl, děje a dít bude, a na kompromisy si stěžující si majitelé konzolí nové generace s tím nezmůžou zhola nic.

Co se rozdílů mezi verzemi týká, tak ty jsou samozřejmě především technického rázu – Xbox 360 verze se nedočká dynamického počasí a vedle toho se samozřejmě také dá očekávat menší rozlišení textur i celé hry. Jinak by se o nic zásadního prý jednat nemělo. Porovnávat budeme moci za měsíc, Forza Horizon vychází 30. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama