Proč je Sacred 3 tak odlišné?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč je Sacred 3 tak odlišné?

Proč je Sacred 3 tak odlišné?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 8. 2014 16:43 4
Reklama

O Sacred 3 jsme toho moc nenapsali, tato hra vyšla v tichosti a nebýt launch traileru, tak o tom málem ani nevíme. Důvodů může být řada, každopádně sotva pár týdnů po vydání k nám proudí relativně zajímavé zákulisní informace o pozadí vývoje tohoto akčního RPG.

Rozpovídal se Sascha Wagentrotz, bývalý kreativní producent a game designér frankfurtského studia Keen Games, které stojí právě za třetím dílem Sacred. Cílem jeho postu na komunitní stránce Sacred 3 na Steamu byla reakce na rozhořčené reakce fanoušků série Sacred. Ti si zejména stěžovali na fakt, že Sacred 3 již zdaleka není tou starou dobrou hrou a sérií, jakou si dosud pamatovali a na jakou se i po právu těšili.

Na vině dle jeho slov ale nejsou vývojáři ze studia Keen Games, jak se mnozí hráči mylně domnívají, ale marketingové oddělení vydavatele Deep Silver. Producenti zaměstnaní v Deep Silver to prý ještě mysleli dobře, ale bylo to právě marketingové oddělení, které to celé spískalo a poslalo třetí díl série do zatím neprozkoumaných vod kooperativního RPG a vůbec učinilo řadu pro sérii nečekaných změn. Spolu s tím se dokonce objevují se i hlasy takové, že Sacred 3 mělo být hrou zcela jinou, ale někdo shora rozhodl, že číslovka 3 vypadá lépe než 1.

Zkrátka a dobře, je to jedině škoda a nezbývá než vyhlížet další díly série. Tedy pokud ještě nějaké budou. A pokud patříte mezi vlastníky třetího dílu Sacred, určitě se s námi podělte o váš názor – je Sacred 3 tou hrou, kterou jste očekávali? A pokud ne, líbí se vám směr, jakým se série se třetím dílem vydala?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama