No Man's Sky vyjde na PC později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky vyjde na PC později

No Man's Sky vyjde na PC později

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 8. 2014 12:08 9
Reklama

Ukázka ze sandboxového No Man’s Sky byla pro mnohé nečekaným vrcholem letošní prezentace Sony na E3. Explorativní sci-fi titul zasazený do procedurálně generovaného světa si získal srdce mnohých hráčů, rozhodně ale ne úplně všech.

V magazínu Edge vyšel rozhovor s jedním z tvůrců hry – Seanem Murrayem, který se pochopitelně rozhovořil o různých aspektech hry ve snaze přilákat hráčskou pozornost ještě před vydáním hry. Vedle toho ale také zmínil nemilou věc pro všechny, kdo čekají na No Man's Sky na PC - verze pro počítače vyjde až po té pro PS4. Za určitých okolností to ale může být dobrá zpráva, jen si vzopmeňte, že jsme přesně před měsícem nad existencí PC verze otevřeně pochybovali. Jak dlouho bude trvat, než vyjde PC verze, však bohužel Murray neupřesnil a jen sdělil, že hra bude mít i na počítačích konzolovou podobu. Není ale třeba se strachovat, Sean totiž dále vysvětluje, že v tomto případě myslí konzole v tom nejlepším slova smyslu – stabilní framerate a intuitivní ovládání.

Jak zapůsobila prezentace hry na vás? Těšíte se, až si prozkoumáte ten svůj kousek vesmíru na své konzoli či PC? A nemrzí vás posun PC verze ve prospěch té konzolové?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama