Oficiální oznámení F1 2014 a 2015
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oficiální oznámení F1 2014 a 2015

Oficiální oznámení F1 2014 a 2015

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 7. 2014 13:57 6
Reklama

Jak bylo slíbeno, Codemasters odtajnili všechny detaily kolem série F1 a přináší odpovědi na níže vyslovené obavy. V první řadě došlo na potvrzení F1 2014 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3, která vyjde 17. října.

OFICIÁLNÍ OZNÁMENÍ

Vývojáři se samozřejmě zavazují reflektovat všechny podstatné změny včele s příchodem turbomotorů a s tím spojené změny zvuku motoru. Kromě toho se údajně zapracovalo na vyvážení obtížnosti, takže byste se neměli zasekávat v přechodech mezi dvěma úrovněmi a skutečně celou dobu s ostatními závodit. Poslední věcí, která se dočká vylepšení, je mód scénářů i kariéry, o čemž se ale z úst vývojářů dozvíme později.

Co se týče verze hry, která by měla vyjít pro nové konzole a PC, dočkáme se až v příštím roce. Vývojáři však slibují, že F1 2015 bude k dispozici zkraje nové sezóny a bude postupně doplňována updaty, aby odrážela dění ve skutečném šampionátu.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Ačkoliv se o existenci dalšího ročníku série F1 od vývojářů z Codemasters ví, dosud jsme se nedočkali plnohodnotného oznámení. V průběhu dnešního dne by k němu mělo dojít, již nyní jsou ale známy první detaily, které nepotěší zejména majitele nových konzolí...

Šuškalo se o tom dopředu a s největší pravděpodobností tak celá situace skutečně dopadne - F1 2014 si nenajde cestu na nové konzole a půjde tak ve šlépějích předchozí hry od Codies, GRID Autosport. Dočkat bychom se ji tedy měli pouze na PC a PS3 s X360. Nic v tuto chvíli samořzejmě není oficiální, ale o existenci XOne, resp. PS4 verzi mlčí i časopis Famitsu, který hru představuje a předhazuje i datum vydání - 2. října.

Za bernou minci proto můžeme v tuto chvíli vzít pouze prohlášení, že F1 2014 poběží v 60 fps a řeči plné slibů, nakolik realistická hra v tomto roce bude. Více detailů v průběhu dnešního dne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama