Pre-order bonusy k LittleBigPlanet 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pre-order bonusy k LittleBigPlanet 3

Pre-order bonusy k LittleBigPlanet 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 7. 2014 09:47 2
Reklama

O Spojených státech si můžeme myslet, co chceme, jsou ale věci, které jim zkrátka musí závidět každý hráč. Je to nepřeberné množství menších i větších bonusů, obvykle navázaných na obchodní řetězce, které v České republice a mnohdy ani celé Evropě nemají své zastoupení.

Týká se to i věcí, které dostanete k předobjednávkám hry LittleBigPlanet 3, a byť se k nim našinec zřejmě vůbec nedostane (evropské bonusy budou teprve upřesněny), musíme se s vámi podělit alespoň o obrázky.

V první řadě je to plyšový Sackboy, který je k mání v Targetu a je vlastně jedinou hmatatelnou věcí, kterou si mohou hráči v USA udělat radost. Všechno ostatní je totiž ryze digitální obsah, který ale na druhou stranu živí naději, že bychom se jej mohli nakonec dočkat i my.

Hlavní hrdiny si tedy budete moci díky balíčkům s kostými stylizovat do her jako Dragon Age, Journey, Jak and Daxter, Sly Cooper, Patapon, LocoRoco, inFamous a další. Dojde i na speciální balíčky s bájnými a mytickými zvířaty, mezi kterými nechybí Big foot či Lochneska, resp. Minotaur nebo pták Fénix. To všechno samozřejmě s důrazem na grafický styl celé série a s pořádnou dávkou roztomilosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama