Bude mít The Last of Us pokračování?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude mít The Last of Us pokračování?

Bude mít The Last of Us pokračování?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2014 09:55 28
Reklama

Neuvažovat o pokračování The Last of Us by bylo medvědí službou a nepříliš vstřícným krokem vůči fanouškům. V rozhovoru pro Videogamer to tak tvrdí komunitní manažer studia, Arne Meyer.

V rozhovoru rovněž zmiňuje, že se v Naughty Dog pokaždé snaží vytvářet uzavřené příběhy, jež dávají smysl samy o sobě a jež nepotřebují nutné dovětky v podobě pokračování či jiných přídavků. Pokračování, pokud na ně vůbec dojde, mají mít charakter opět oddělených příběhů zasazených do stejného univerza. Tedy pokud ve hře nastíněný svět má ještě hráčům co říci, tak jej Naughty Dog rádi opětovně navštíví. Arne pochopitelně nic nepotvrdil, ale již teď naznačil, že se v týmu aktivně zajímají o to, zda nám má svět The Last of Us co říci i podruhé.

Přeci jen, vydání PS4 edice a rozšíření hráčské základny je ideální příležitostí vytasit se s něčím novým. Mějme také na paměti, že se Sony v minulosti již stihla pochlubit tím, že mnoho majitelů PS4 nevlastnilo žádnou z předešlých konzolí od Sony – přímo se tedy vybízí těmto „zelenáčům“ vnutit jednu z nejlépe hodnocených her předešlé generace konzolí a pak je rovnou namlsat nějakým příslibem pokračování. A kdoví, třeba právě na letošním Gamescomu?

Co na to říkáte vy? Zasluhuje si dle vás konec hry (a spoilery si raději ušetřete, mnozí ještě přeci jen čekají na své PS4 remasterované verze hry) nějakou myšlenku na pokračování, například v podobě jiného příběhu ze stejného univerza, nebo byste raději viděli příběhy i světy nové a originální?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama