Nové záběry z The Evil Within
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z The Evil Within

Nové záběry z The Evil Within

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 7. 2014 11:59 3
Reklama

Stává se vcelku obvyklou praxí, že si (nejen) herní firmy vybírají vlivné YouTubery, aby si zaplatili propagaci své hry. Podobná spolupráce nyní probíhá mezi PewDiePiem a vývojáři z Tango Gameworks, kteří poskytli E3 demo Evil Within výměnou za vtipné video, které ve svých odběrech uvidí takřka 30 milionů fanoušků.

Pokud vám tedy není humor Pewdse nepříjemný, máte možnost vidět dalších 17 minut záběrů, které byly novinářům k dispozici na zmiňovaném veletrhu. Uvidíte na nich venkovní lokace i interiér hrozivého sídla, ve kterém se na dovolenou uvelebila zapáchající monstra. Ta je nutná nejen zabít, ale také zapálit, aby byla smrt definitivní a vy jste jim nemohli znovu vběhnout do náruče (ozkoušeno!).

The Evil Within se na své vydání těší už 17. října a zahrát si budete moci na počítačích a obou generacích konzolí PlayStation a Xbox. Není bez zajímavosti, že se Evil Within postaví v říjnu proti další hororové hře - Alien: Isolation - takže milovníci žánru dostanou hned dvojnásobnou porci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama