Další informace o Doom až za rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další informace o Doom až za rok

Další informace o Doom až za rok

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 7. 2014 14:12 3
Reklama

Pokud jste žhavili naději, že se po odhalení prvních detailů o hře Doom na letošním QuakeConu dočkáme v nejbližší době něčeho dalšího, pak pro nás nemá Pete Hines z Bethesdy dobré zprávy.

Podle jeho slov totiž hra ještě není připravena na formální oznámení a drobky z minulého týdne sloužily spíše jako potvrzení, že je se hrou všechno v pořádku a vývojáři z id Softu pracují na plné obrátky. „Opravdu jsem chtěl ukázat něco, co by potvrdilo, že lidé z id Softu pracují na cool hře. Chtěli jsme dát fanouškům jistotu, že se o Doom staráme s respektem k tomu, co hráči očekávají,“ řekl Hines a vysvětlil tím důvod, proč nebyla gameplay sekvence z QuakeConu dostupná celosvětově.

I vzhledem k tomu, že hra ještě není ve stavu hodného plnohodnotné prezentaci, rozhodli se v Bethesdě alespoň pro „soukromé“ představení. Jedině tak totiž mohli zajistit, aby nebyl další QuakeCon bez Dooma a všichni byli spokojení. Ve výsledku to tedy znamená, že pokud nějakým způsobem neunikne inkriminovaná ukázka na internet, případně nezmění-li Hines svůj postoj, další materiál uvidíme skutečně až v roce 2015...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama