Přinášíme detaily o H1Z1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přinášíme detaily o H1Z1

Přinášíme detaily o H1Z1

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 4. 2014 11:29 2
Reklama

S přibývajícími dny získáváme stále více a více zajímavých detailu ohledně nedávno teasované zombie survival akce z dílen Sony, H1Z1. Titul s takto podivným názvem (jedná se o označení viru, jež ve virtuálním světě zdecimoval lidstvo) bude MMO F2P akcí v otevřeném světě.

Předně je dobré slyšet, že monetizace ve hře nebude fungovat na principu zvýhodňování hráčů na základě obsahu jejich konta. Zkratky k lepší výbavě se tak nekonají. Na druhou stranu však ještě stále nevíme, za co všechno vlastně budeme platit.

U jedné věci to však víme s jistotou – hráč, který stráví ve hře více jak 5 hodin dostanou jeden token, kterým budou moci vyhlásit žádost o veřejný dedikovaný server s nastavenými podmínkami takovými, jaké on sám bude chtít. Omezení je jeden token zdarma na jeden rok (a to skutečně není mnoho), za další si pak již bude muset připlácet. Celkem bude hráč omezen na dva tokeny na rok s tím, že pokud ten, který si koupil za vlastní peníze bude mít úspěch a server se bude hráči jenom hemžit, může se dotyčný těšit na kompenzaci ve formě herní měny.

Náplň hry samotné pak s největší pravděpodobností a dle prozatím zveřejněného popisu nebude vybočovat z mezí nově vzniklého žánru zombie survival her. Budeme tak bojovat s protivníky jak živými, tak i mrtvými, vyrábět si vlastní předměty, hledat jídlo, budovat si pevnosti malé i velké a co je samozřejmě nejdůležitější – snažit se přežít ještě alespoň jeden den.

Vyjít by hra měla nejspíše ještě letos, a to nejprve na stolní počítače, kde budeme moci hru předčasně vyzkoušet za vstupní poplatek 20 dolarů, a pak i na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama