Jak vzniká retro scifi Alien: Isolation
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vzniká retro scifi Alien: Isolation

Jak vzniká retro scifi Alien: Isolation

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 4. 2014 16:42 1
Reklama

Sega a Creative Assembly se chlubí vývojářským deníčkem z očekávané akce Alien: Isolation. Ukázka nese jméno Lo-fi Sci-fi a je zaměřena na to, jak se tvůrci snažili držet originální předlohy ve smyslu budování jejich sci-fi verze budoucnosti.

Tato verze budoucnosti je plná čudlíků, hýbátek a vůbec všeho analogového. Autoři si ji tak trefně pojmenovali Lo-fi Sci-fi (lo-fi značí „low fidelity“, což je pojem běžně označující menší kvalitu, než je standard). Nekvalitního zážitku se však nijak obávat nemusíme.

V této budoucnosti se tak podíváme do minulosti – CRT vládnou světu, smartphone je nadávka a izolepa i dobře mířený úder či kop dokáže spravit vše elektronické. Zhlédněte přiloženou ukázku (v angličtině) a podělte se s námi o vaše dojmy – je toto ten vetřelec, kterého všichni tak netrpělivě očekáváme? Hutný a správně děsivý?

Pro úplnost ještě připomínáme, že do příběhu Amandy se budeme moci vžít 7, října, a to na stolních počítačích, PlayStationu 3 i 4 a Xboxu 360 a na Xboxu One. Těšíte se, nebo se snad bojíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama