Schovejte si save z Ground Zeroes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Schovejte si save z Ground Zeroes

Schovejte si save z Ground Zeroes

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 4. 2014 12:55
Reklama

Pokud jste už hráli Metal Gear Solid V: Ground Zeroes a dokázali jste se povznést nad to, že celková herní doba nepřesahuje 3 hodiny, pak pro vás máme poměrně zajímavou informaci. Předchozí spekulace o tom, že budeme moci uplatnit uloženou pozici z Ground Zeroes v regulérním Phatnom Pain, byla zástupci Konami potvrzena.

V rozhovoru pro magazín Famitsu sice nebyli bůhvíjak konkrétní, jisté však v tuto chvíli je, že všichni zachránění rukojmí z Ground Zereos se díky uložené pozici objeví v mateřské základně Phantom Pain a bude možné s nimi určitým způsobem spolupracovat. Jako bonus pak save z GZ odemkne i další unikátní postavy, o kterých však vývojáři zatím zarytě mlčí.

Další důležitou informací je i přímé potvrzení předchozích náznaků ze strany designéra Hidea Kódžimy, že chystají multiplayerovou část pro Phantom Pain, která, logicky, ponese označení Metal Gear Online, jako tomu bylo v minulosti s Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Na vývoji MGO pracují týmy v Los Angeles a Tokiu, vydání bychom se měli s největší pravděpodobností dočkat souběžně s vydáním Phantom Pain.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama