v-rockstaru-se-premysleji-o-bully-2
Novinka V Rockstaru se přemýšlejí o Bully 2

V Rockstaru se přemýšlejí o Bully 2

Ondřej Švára

Ondřej Švára

27. 9. 2013 06:46 1
Reklama

Školní šikany není nikdy dost a byť toho o mládí Dana Housera mnoho nevíme, on sám po ní touží. Alespoň ve virtuální podobě. Šéf Rockstaru opět nahlas uvažuje o vzkříšení značky Bully a nejsou to jenom obrovské zisky z GTA V, které by jeho touhám dávaly reálný základ. Především je Bully zajímavou značkou, po které by byla v určité části publika velké sháňka, toť velké její kouzlo.

Houser se o Bully zmínil pro magazín Polygon. I když nebyl nijak konkrétní. Kategoricky pouze prohlásil, že neuvažuje o tom, že by hrdina Jimmy Hopkins dospěl a objevil se ve vedlejší roli uvnitř GTA. "Myslím, že by nebylo dobré ho nechat zdegenerovat do podoby zločince. Jimmy byl sice školní spratek, protože měl těžké dětství, ale měl také srdce. Nestane se zlodějem aut," konstatoval Houser.

Dál už Houser jen spekuloval a vzpomínal na to, jak se hra setkala s veřejným nadšením i kritikou. V podobném duchu mluvil již před dvěma lety, ale nutno podotknout, že s nynějšími zisky studia se obnova zapomenuté značky stává velmi reálnou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama