v-listopadu-vyjde-basket-nba-live-14
Novinka V listopadu vyjde basket NBA Live 14

V listopadu vyjde basket NBA Live 14

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 9. 2013 21:21
Reklama

Aktualizováno: Baskeťáci z EA Sports dnes ještě vypustili první trailer ze záběry ze hry, tak se určitě mrkněte:

Původní zpráva: Společnost EA Sports je konečně připravena k návratu na basketbalové kurty. NBA Live 14 vyjde v Americe pro konzole PlayStation 4 a Xbox One 19. listopadu, k nám se zřejmě dostane se zpožděním jako startovní titul pro obě nové platformy. Tvůrci z floridského studia EA Tiburon slibují, že návrat série splní ty nejpřísnější kritéria.

Základem hry by měla být nová nová technologie BounceTek, která vylepší fyziku míče. S tím tak budete moci hrát s přesností jako nikdy předtím. Díky enginu Ignite by se fanouškům mělo líbit také autentické prostředí, umělá inteligence a pohyb hráčů, který by u největších hvězd měl odpovídat skutečnosti. Na obálce hry se objeví Kyrie Irving.

„Jsem moc hrdý, že jsem se stal tváří téhle série, jejíž návrat se tak netrpělivě očekává. S vývojáři jsem strávil na palubovce nějaký čas a na vlastní oči jsem měl možnosti vidět skvělé věci, které EA SPORTS v NBA LIVE 14 chystá. Hráčům se to bude zaručeně líbit,“ myslí si hvězda Clevelandu Cavaliers a vy se můžete podívat, jak na vůbec prvním screenshotu bojuje s Damianem Lillardem.

V listopadu vyjde basket NBA Live 14
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama