rockstar-jde-po-vsech-materialech-z-gta-v
Novinka Rockstar jde po všech materiálech z GTA V

Rockstar jde po všech materiálech z GTA V

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 9. 2013 09:02 9
Reklama

Tři dny nás dělí od oficiálního zahájení prodeje GTA V, už nyní je ale internet zaplaven hromadou obrazového materiálu, pořízeného z uniklých kopií hry. Není to samozřejmě nic neobvyklého, jenže s přihlédnutím k tomu, o jak vekou a očekávanou hru se jedná, nezůstává kamen na kameni. Vývojáři společně s Take Two jdou po krku všem, kdo porušují pravidla, a vedou svoji válku proti všem nedočkavcům.

Videa mizí z YouTube rychlostí blesku, ale tentokrát to nezůstává jen u upozornění. Někteří odvážlivci, kteří se rozhodli nové GTA V streamovat živě, dostali ban a bez úhony nezůstali ani ti, kteří se ve videích chlubili pouze rozbalením své kopie. Zcela logicky pak dostávají permanentní ban i vlastníci konzolí, kteří se kvůli předčasnému hraní GTA V už s danou konzolí nikdy nepřihlásí ke službě Xbox Live, resp. PlayStation Network. A není jistě bez překvapení, že Take Two postupně tlačí také na hostingové firmy, na jejichž serverech jsou stránky s materiály ze hry...

To všechno se děje kvůli třem dnům čekání, jako kdyby se na GTA V nečekalo roky. Na každý pád, my se ke hraní GTA V dostaneme s dnem vydání, tedy 17. září zhruba minutu po půlnoci :) Jarda Möwald se už recenzování nemůže dočkat, redakce pak řeší, zda bude možné vysílat GTA V po YouTube, abychom vám mohli naservírovat sérii hraní!

Rockstar jde po všech materiálech z GTA V
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama