pokochejte-se-sniperkou-quiet-z-mgs5
Novinka Pokochejte se sniperkou Quiet z MGS5

Pokochejte se sniperkou Quiet z MGS5

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 9. 2013 14:18 9
Reklama

Hideo Kojima, tvůrce série Metal Gear Solid, se při otevírání nového studia Kojima Productions v Los Angeles vyjádřil k sérii zpráv na Twitteru, v nichž psal o tom, že by ženské postavy z Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain a jeho prologu v podobě Ground Zeroes měly být více erotické, aby o ně byl větší zájem mezi cosplayery. Jeho vyjádření prý nebylo úplně přesně pochopeno.

„Výraz erotický asi nebyl nejvhodnější pro to, co jsem se snažil říct. Rád bych vytvořil unikátní postavy. Jednou z nich samozřejmě je Quiet. Ta je vskutku unikátní a já jí chtěl přidat jistou smyslnost. Neměla být erotická, ale sexy,“ uvedl Kojima a nechal designéra Yojiho Shinkawu vysvětlovat, co vše podle něj může být sexy. „Z mého pohledu nejde jen o postavy – často se kouknu na zbraně nebo auta a pomyslím si, že jsou opravdu sexy.“

My se ostatně na postavu sličné sniperky Quiet můžeme podívat, tvůrci totiž vypustili její detailní obrázky, které přikládáme. Navíc pro vás máme také materiály ze snímání pomocí technologie motion-capture. Předlouhou pro Quiet se stala sympatická herečka Stefanie Joostenová. Ta byla ze svého herního kostýmu překvapena.

„Jasně, nejprve jsem byla z oblečení Quiet překvapena. Ovšem víte, ono se do univerza série Metal Gear hodí. O tom ale já nemohu moc mluvit, pan Kojima měl jistě své důvody, proč Quiet nosí to, co nosí. Hráči se na to prostě musí těšit,“ uzavřela Joostenová a vy už se sami pokochejte. Jak se vám Quiet líbí?

Pokochejte se sniperkou Quiet z MGS5
i Zdroj: Hrej.cz

Pokochejte se sniperkou Quiet z MGS5
i Zdroj: Hrej.cz

Pokochejte se sniperkou Quiet z MGS5
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama