boje-ve-spartacus-legends-pristi-tyden
Novinka Boje ve Spartacus Legends příští týden

Boje ve Spartacus Legends příští týden

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 6. 2013 13:55
Reklama

Gladiátorská bojovka Spartacus Legends vyjde na evropské verzi sítě Xbox Live Arcade se zpožděním oproti původnímu plánu. Dočkáme se ale už příští týden, přesněji 26. června. V Americe se pak hra v následujícím týdnu objeví také na konkurenční síti PlayStation Network. Evropské datum vydání pro PlayStation 3 ještě bohužel musí Ubisoft finalizovat, hra by ale měla vyjít v létě. V budoucnu je pak velmi pravděpodobná také verze pro PC.

Spartacus Legends je free-to-play titulem založeným na populárním seriálu. Ve hře nabízející online i offline multiplayer se stanete Spartakem, Crixem nebo vlastní bojovníkem, s nímž budete bojovat v gladiátorských arénách vybaveni mnoha zbraněmi. Souboje mají být vyvážené, hráči si ale budou moci kupovat vybavení za reálné peníze, takže teprve uvidíme, jak budou tyto prvky hru skutečně ovlivňovat.

Tvůrci z amerického studia Kung Fu Factory (např. UFC Undisputed 2009, Mortal Kombat: Unchained nebo Mortal Kombat: Armageddon) vypustili nový trailer, v němž je dobře vidět, jak brutální zábavu připravili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama