update-mgs-v-casem-mozna-i-na-pc
Novinka Update: MGS V časem možná i na PC

Update: MGS V časem možná i na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2013 18:23
Reklama

Update updatu updatu: Hideo Kojima to chrlí a my nestíháme aktualizovat! V docela jiném rozhovoru se nechal slyšet, že Metal Gear Solid V dorazí časem možná i na PC, byť taková verze momentálně není prioritou. A to je velmi milá zpráva v kontextu jinak letos ryze konzolové E3 - ostatně jsme o tom dnes mluvili ve vidcastu natáčeném s vámi v rámci posledního vysílání z District Prague

Update updatu: Hideo Kojima v rámci E3 potvrdil, že ona překvapivá prezentace titulu v rámci konference Microsoftu neznamená absenci titulu pro PS4. Radovat se tedy mohou fanoušci z obou stran tábora a neostrouhá nikdo. Snad jen Nintendo.

Update: Přinášíme vám téměř dvojnásobně prodlouženou verzi E3 ukázky. Dostupná je v plném HD rozlišení, má přes 9 minut a přináší opravdu velkou spoustu dech beroucích a dříve neviděných záběrů. Pohleďte sami, těšte se s námi a hlavně vydržte do konce videa!

Původní zpráva:

Tisková konference Microsoftu začala pěkně zostra, a to prezentací Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Dva kovbojové jedoucí prérií sice možná mohli způsobit poskočení srdíčka nejednoho fandy kovbojek a The Read Dead Redemption obzvláště (zdravíme Jardu), nicméně, zdání klamalo. Metal Gear Solid V totiž představil svůj hlavní klad – ultimátní sandbox.

Update: MGS V časem možná i na PC
i Zdroj: Hrej.cz

A to takže v Afghánistánu, ve světě divokém a západnímu člověku těžko představitelném. Reálně plynoucí čas, řádné a do hloubky zpracované stealth prvky, herecké výkony jak jinak než perfektní a příběh přinejmenším opět slibně velkolepý, byť zatím ještě tajemstvím zahalený. To vše běžící na proklamovaném a překvapivě flexibilnímFox Enginu – ten umí vykreslovat opravdu úchvatné scény.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama