zavody-the-crew-nabidnou-obri-mapu
Novinka Závody The Crew nabídnou obří mapu

Závody The Crew nabídnou obří mapu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 6. 2013 22:35
Reklama

Ubisoft na své konferenci během E3 v dlouhé prezentaci představil závody The Crew, o jejichž existenci jsme se dozvěděli už minulý týden díky úniku informací od jednoho z testerů. Potvrdilo se tak, že tato závodní hra nabídne obrovský herní svět s mapou připomínající Google Maps. Obsaženy by měly být celé Spojené státy, pochopitelně ve zmenšené podobě. Budete se tak prohánět v New Yorku, Miami, ale i kdesi v kopcích na americkém venkově. Hra totiž nabídne jak nablýskané bouráky, tak off-roady. Vozidla si přitom bude možné upravovat a rozkládat na jednotlivé části.

To vše si se odehraje v perzistentním online světě, v němž se mají stírat rozdíly mezi single-playerem (kampaň má zabrat 20 hodin), multiplayerem a kooperací. Hra tak kupříkladu nebude vyžadovat nějaké lobby, pozvat kamaráda můžete přímo z auta. Vedle bezstarostného ježdění dojde také na honičky, v městech totiž vládnou různé kriminální skupiny, které pak můžete coby policisté honit. Spoustu podrobností se dozvíme v následujících dnech, kdy pro vás určitě přichystáme preview.

Budete se prohánět v New Yorku, Miami, ale i kdesi v kopcích na americkém venkově. Hra totiž nabídne jak nablýskané bouráky, tak off-roady.

The Crew společně s vývojářským týmem Ubisoft Reflections připravuje francouzské studio Ivory Tower, jejž založili bývalí tvůrci Test Drive Unlimited. Vedení Ubisoftu, jejž zastoupil přímo šéf Yves Guillemot, přislíbilo, že hra v rámci svého žánru způsobí revoluci. Podle toho, co jsme viděli, mu věříme, že se o to minimálně pokusí. Ubisoft každopádně hodlá rázně vkročit do pole závodních titulů a chystá konkurenci pro nový Drive Club a už zavedené značky. The Crew je v plánu na začátek příštího roku PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama