nhl-14-vyjde-v-zari-pouze-pro-konzole
Novinka NHL 14 vyjde v září pouze pro konzole

NHL 14 vyjde v září pouze pro konzole

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 4. 2013 14:29
Reklama

Základní část kanadsko-americké NHL vrcholí a vy možná NHL nejen sledujete, ale i hrajete díky známé sérii od Electronic Arts. Ta pochopitelně bude pokračovat dalším ročníkem, který byl dnes oznámen. NHL 14 podle EA a studia EA Canada, jež za hrou stojí, nabídne dosud nejvěrnější ztvárnění hokejové agresivity, rychlosti a techniky na současné generaci konzolí.

K tomu má přispět několik klíčových novinek, které ovlivní různé aspekty hry. Na své si přijdou fanoušci tvrdého hokeje plného srážek. Díky systému NHL Collision Physics, jehož jádro tvoří stejná technologie, jako v případě enginu Player Impact v sérii FIFA, bude simulování střetu hráčů na ledě mnohem věrnější. Hra tělem se bude nově ovládat levou páčkou, což má být výrazně jednodušší.

Zámořský hokej je známý také bitkami – ty vylepší nový engine Enforcer, jenž nabídne možnost shodit rukavice a pustit se do bitky s využitím technologie pěstního souboje ze série Fight Night. Hratelnost ale asi více ovlivní vylepšení bruslení a jeho ovládání. To má lépe reagovat na pokyny hráče a zároveň být předvídatelnější. Kvalitnější prý budou také kličky a možnosti obcházení obránců.

„Na historický sled inovací v rámci série EA SPORTS NHL na současné generaci konzolí jsme velmi hrdí. Letos vše posunujeme o další úroveň výše tím, že využíváme osvědčených technologií od vývojových týmů sérií FIFA a Fight Night,“ prohlásil Dean Richards, generální manažer série NHL u EA Sports. „Letos fanoušci zažijí hokejovou agresivitu, rychlost a technickou vyspělost dosud nepoznaným způsobem, právě díky nejlepším dostupným technologiím z různých titulů portfolia EA Sports.“

Změn dozná rovněž systém kariéry v režimu Be a Pro Career, v němž přibudou možnosti interakce mimo hřiště. V kůži hokejisty vás tak čeká třeba poskytování rozhovorů médiím, které může ovlivnit vztah s fanoušky nebo vedením. Více informací se budeme průběžně dozvídat a my vám vše důležité samozřejmě přineseme.

NHL 14 je v plánu na 13. září, a to znovu pouze pro Xbox 360 a PlayStation 3, což česká pobočka Electronic Arts vysvětlila na Facebooku. Mrkněte se na první trailer, v němž uvidíte několik zajímavých střetů i kliček. Dále přikládáme první screenshot.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama