neil-blomkamp-by-stale-rad-natocil-halo
Novinka Neil Blomkamp by stále rád natočil Halo

Neil Blomkamp by stále rád natočil Halo

Erik Omar

Erik Omar

12. 4. 2013 09:03
Reklama

Jihoafrický režisér Neil Blomkamp (District 9) by stále velice rád zrežíroval adaptaci videherního kultu Halo. V rozhovoru ku příležitosti zveřejnění prvního traileru na jeho další chystanou sci-fi pecku Elysium to prozradil serveru IGN.

"Pořád opravdu miluji ten svět, univerzum a celkově mytologii Halo. Kdyby mi byla nad projektem dána totální kontrola, šel bych do toho," prozradil Blomkamp.

Chtít kontrolu nad takto obrovským projektem je samozřejmě bláhové. Pokud se zrovna nejmenujete Kubrick nebo Spielberg, musíte pěkně poslouchat armádu producentů a právě to se jihoafrickému režisérovi nelíbí: "To je problém. Když už něco existuje, mám na to nějaký pohled, ale pak je tu dalších 150 pohledů ostatních zainteresovaných lidí."

Neil holt není Stanley. Ale nic nás mrzet nemusí, protože film Halo je momentálně v nedohlednu asi jako neplaneta Pluto.

Připomeňme, že to byl právě Blomkamp, kdo měl filmové Halo (oznámené v roce 2005) přivést k životu. Kvůli neshodám uvnitř produkční společnosti však z veškerých připrav sešlo a projekt byl uložen k ledu.

Na trailer filmu Elysium, o kterém byla řeč výše, koukněte zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama