hrajte-s-nami-mgr-revengeance
Novinka Hrajte s námi: MGR: Revengeance

Hrajte s námi: MGR: Revengeance

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

28. 2. 2013 12:20 2
Reklama

Populární série stealth akcí Metal Gear Solid si na nový díl bude muset ještě počkat. Mezitím ale studio Platinum Games nabízí svůj akční off-spin Metal Gear Rising: Revengeance. Do jeho hlavní role obsazují Raidena, děj Revengeance je zasazen do doby čtyři roky po událostech Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Raiden pracuje pro společnost Maverick Security, pomáhá trénovat vojáky a chránit VIP v africké zemi zotavující se z občanské války. Musí ale čelit armádě kyborgů z Desperado Enterprises, kteří podporují teroristy a na samotném začátku hry unesou premiéra N'Maniho...

Výrazně odlišná hratelnost založená na rychlém nindžovském pohybu a šermování mečem s možností rozsekat všechno kolem na kousíčky malé tak, že červi ani nebudou muset žvýkat, vede ke svižné akci s patřičnou mírou přehnaného násilí a proudů krve.

Sledujte první hodinu hraní Metal Gear Rising: Revengeance v našem pravidelném Let's play pořadu Hrajte s námi. Původně plánovaný titul Sniper Elite: Nazi Zombie Army bohužel pro zpoždění vydání Steam verze vysílat nebudeme – ale věříme, že atraktivní eskapády nindži/kyborga Raidena budou více než adekvátní náhradou. Hodinu komentovaného hraní z Metal Gear Rising: Revengeance vysíláme dnes od 17 hodin na kanálu Twitch.tv/hrejtv. Sledujte živý přenos a zapojte se svými postřehy, otázkami a tipy:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama