borderlands-2-ceka-piratsky-datadisk
Novinka Borderlands 2 čeká pirátský datadisk

Borderlands 2 čeká pirátský datadisk

Erik Omar

Erik Omar

10. 10. 2012 10:18 1
Reklama

Akce Borderlands 2 se včera dočkala updatu, který připravil půdu pro první stahovatelnou postavu mechromancerky Gaige (více o ní zde). Jak však zjistil každý, kdo se podíval na updatem nově přidané achievementy/trofeje, "půda" se přeorala i pro další sazeničku, kterou by mělo být první velké rozšíření.

Seznam achievementů totiž prozrazuje novou pouštní lokaci nazvanou Oasis, v níž by se mělo odehrávat pirátské dobrodružství. Fakt, že bude mít přídavek co dočinění s piráty, prozrazuje z PCverze vypreparovaný prolog: "Legendy hovoří o ztraceném Pokladu písků kapitána Bladea. Tak cenném, že by člověk přebarvil všechen písek na červeno, jen aby jej mohl mít. O pirátské královně, krásné a smrtící, která by se nezastavila před ničím, jen aby jej našla. O monstrózním Leviathanu. O vault hunterech, kteří cestovali do pouštního města Oasis, aniž by věděli, jaký osud je tam čeká."

Celkově by tak mělo nové příběhové rozšíření přinést pouštní město Oasis, obchodníka, zbraně, nový "rarity level" a samozřejmě nové bosse. Konkrétní a potvrzené informace však nedostaneme dřív, než učiní Gearbox oficiální oznámení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama