souhrn-novinek-z-nintendo-direct
Novinka Souhrn novinek z Nintendo Direct

Souhrn novinek z Nintendo Direct

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

22. 4. 2012 22:39
Reklama

V sobotu Nintendo uvedlo řadu novinek pro všechny své platformy prostřednictvím videa Nintendo Direct. Níže naleznete přehledný souhrn zpráv, které mohou zajímat i evropské hráče.

- prostřednictvím debutového traileru byl představen titul Etrian Odyssey IV - novinka od týmu Atlus s japonským datem vydání v červenci.

- Sega, Capcom a Namco Bandai vydaly první video ze hry Project X Zone - RPG strategie spojující postavy z několika herních sérií.

- evropští hráči se dočkají titulu Kingdom Hearts: Dream Drop Distance 20. července, o týden dříve než američtí. V Japonsku je novinka od Square v prodeji už od března.

- Nintendo oznámilo dvě nové aplikace pro Pokémon Black and White 2 - díky nim bude možné na 3DS v augmentované realitě pokémony zajímat a střílet, a zobrazit si je ve třech rozměrech.

- majitelé Nintenda Wii se dočkají ke 20. výročí značky Kirby speciální kolekce. Zatím ale není jasné, které hry v ní budou, ani přesné datum vydání.

- 25. dubna vyjde nový update firmwaru pro 3DS, který nabídne možnost dělat složky v Home menu, a také opatchuje Mario Kart 7.

- na 3DS vyjde klasika New Super Mario Bros 2 - datum vydání bylo stanoveno na srpen letošního roku.

- Japonci se dočkají Just Dance Wii 2 v červenci letošního roku. Tahle zpráva je pro nás spíše škodolibá – jde totiž o port Just Dance 3, tedy výjimečnou událost, kdy mají jiné trhy "přednost" před tím japonským.

- hned několik novinek se týká hry Mario Open Tennis. První hovoří o tom, že bude možné hrát multiplayer v kooperativním režimu dvou hráčů proti CPU s jedinou kopií hry. Další pozitivní zprávou je přítomnost rovné 16 postav a možnosti hrát s vlasním Mii avatarem. Nintendo také spustilo oficiální stránky Mario Open Tennis, kde je k dispozici stručný přehled herních módů.

- v červenci vyjde evropská verze hry Beat the Beat: Rhythm Paradise. V Nintendo Direct video zaznělo, že bude obsahovat pro zájemce i japonský soundtrack, hráči mezi nimi budou moci přepínat.

- 28. června vyjde pro 3DS desková hra Culdcept. Zajímavý stahovatelný titul se představil na japonském videu.

- hra Heroes of Ruin bude celý rok obohacována každodennimi DLC. Heroes of Ruin vycházejí v Evropě 15. července, zmíněné minipřídavky budou k dispozici zdarma.

- Nintendo přidalo na stránky hry Fire Emblem: The Awakening artworky a screenshoty postav z dvou oznámených DLC. Nového obsahu se dočká také Theatrhythm Final Fantasy a Monster Hunter 3G.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama