docka-se-final-fantasy-xiv-relaunche
Novinka Dočká se Final Fantasy XIV relaunche?

Dočká se Final Fantasy XIV relaunche?

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

23. 4. 2012 09:06
Reklama

Nepříliš dobře přijaté MMORPG Final Fantasy XIV Online se možná dočká znovuspuštění ve vylepšené verzi 2.0. Naznačují to dva signály od japonské tvůrčí společnosti Square Enix. Předně, Square si registrovalo dvě domény pro cosi pojmenované "a realm reborn", tedy znovuzrozený svět. Arealmreborn.com a Arealmreborn.net jsou v současné chvíli prázdné a nenabízejí žádný obsah, ale to se může rychle změnit. K tomu pak Square přidávají ještě krátkou básničku:

In the darkness the Crystal dreams
From the flames of Destruction
A new Beginning rises
Come, brave Heroes
Heed the Crystal's call
Gather once more
And witness a realm reborn

(v překladu tedy zhruba: V temnotách krystal sní / z ohňů zničení / povstane nový počátek / přijďte, stateční hrdinové / vyslyšte volání krystalu / shromážděte se znovu / a buďte svědky znovuzrození říše)

Zní to dramaticky, že? Každopádně fanoušci už se pokusili "dekryptovat" tuhle básničku a s ironií sobě vlastní ji překládají jako: z myslí Square Enixu / z trapného debutu FF XIV / se zrodí upravená verze 2.0 / přijďte, MMO hráči, co jste ochotní nám dát druhou šanci / připravte se na měsíční poplatky / vyražte na stereotypní lootovací questy / a kupte si, prosím, tentokrát naši hru.

Více o návratu FFXIV se asi dozvíme na letošní E3, hra by podle plánu měla dosáhnout verze 2.0 někdy na podzim letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama