call-of-duty-se-odhali-na-prvniho-maje
Novinka Call of Duty se odhalí na prvního máje

Call of Duty se odhalí na prvního máje

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

23. 4. 2012 07:16 5
Reklama

Na stránce Callofduty.com běží od víkendu upoutávka na odhalení nového dílu v populární akční sérii Call of Duty. Pod nápisem "classified" najdeme vedle odpočítávání do oznámení také něco ne moc konkrétních artworků. Podle základní informace z poutacího obrázku se dočkáme toho, že první máj nebude už jen "lásky čas", ale také "války čas", protože právě 1. květen je tím dnem, kdy by se mělo nové CoDko během basketbalového play-off v NBA představit.

Call of Duty se odhalí na prvního máje
i Zdroj: Hrej.cz

Co vylovili z teaser stránky fanoušci po celém webu? Předně vrhli svůj pohled do zdrojového kódu stránky a v meta tagu objevili zmínku o Activisionu, Call of Duty a Black Ops – pouze Black Ops jako registrované známce, nikoli Modern Warfare či zbrusu nového podtitulu. Rozkliknutí jednotlivých obrázků pak ukazuje odlišná data zveřejnění – průběžně až do 30. dubna.

Server MP1st přináší leaknuté informace o multiplayerové části Black Ops 2 (budou-li se takto jmenovat). Zároveň upozorňují na starší spekulaci, kdy se v souvislosti s plakátem CoD objevilo slůvko "eclipse", tedy zatmění. To by mohlo odkazovat na datum 13. listopadu 2012 – den úplného slunečního zatmění a zároveň vhodné datum pro vydání nového dílu série.

Na německém PSP King fóru se pak objevil příspěvek s údajným plakátem Black Ops 2 (dost možná to ale bude fake) a také množství informací o módech, zbraních a dalších prvcích v multiplayeru. Pokud je to pravda, Black Ops 2 nabídnou módy Escort, Split Spawn a Equalizer, mezi nové perky budou patřit Spy, Escape Artist, Audiophile, Defuser, Juggernaut, Diver, Pilot, Technician, Bladesman, Consciousness, Focus a Deep Impact. Používat budeme moci i nůž, a to buď základní nebo taktický, event. taktické kladivo, vrhací nože, tomahawky, anebo balistické nože. Níže přehled zbraní:

útočné pušky: AK74, Ruger Mini-14, Type 65, Valmet M76, M70, R1 Rifle, Commando, AR-18, Valmet M60, AKM-63, AMD-65
samopaly: Mp5SD, PA3(DM), SW M76, Type 64, UZI, Mini-Uzi, AKS-74U, Mac 10, MPL, Ares FMG
brokovnice: Model 590, Model 1300, Model 1100, Spas-12, CAWS, Stakeout, Saiga-12, Striker, Featherlight
sniperky: Psg-1, PSL, SVD, Model 700, M76
lehké samopaly: Type 67, Enfield L7, M240, AS70
pistole: M973, Steyr GB, Skorpion, MEU, Python
výbušniny: SA-7 Grail / 9k32 Strela-2, Stinger, FIM-43 Redeye, Arwen 37, M26Grenades, HG 84 Grenade, M67 Grenade, Sticky Grenade

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama