bitva-o-galaxii-v-mass-effectu-3-zamrzla
Novinka Bitva o galaxii v Mass Effectu 3 "zamrzla"

Bitva o galaxii v Mass Effectu 3 "zamrzla"

Erik Omar

Erik Omar

12. 4. 2012 12:08
Reklama

Mass Effect 3 je skvělá hra, o tom jak moc, jste se mohli dočíst v naší recenzi. Finále vesmírné trilogie však už od samotného vydání doprovází technické problémy. Prvním byla nemožnost importovat hráčem vytvořený vzhled Sheparda/Shepardky z důvodů nekompatibility editoru z druhém dílu s nově vytvořeným editorem pro trojku a druhým, momentálně aktuálním problémem je zamrzání hry ve verzi pro Xbox 360 po stáhnutí nejnovějšího patche.

Záplata, která včera vyšla, hru zmrazí hned při načítání, přičemž chudákům hráčům dychtícím po záchraně galaxie nezbývá než konzoli vypnout a jít si postěžovat k BioWare. Ani oficiální stížnost však problém jen tak nevyřeší. Vývojáři se dnes pod tíhou naštvaných dopisů sice nechali slyšet, že jsou si problému vědomi, ale řešení nenabídli.

Hráči si tak zatím musí pomáhat sami nejrůznějšími recepty. Někteří radí odpojit se od Xbox Live, jiný předkládají složitější návody (konkrétně tento by měl rozjet alespoň multiplayer), ale kompletní řešení, zdá se, zatím neexistuje a budou sním muset vyrukovat až sami vývojáři.

Za nás vám můžeme poradit jediné: pokud jste náhodou ještě patch nestáhli, odpojte před každým hraním Mass Effectu 3 svou konzoli Xbox 360 od internetu. Tak byste měli předejít jakýmkoliv komplikacím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama