jak-vypada-ghost-recon-commander
Novinka Jak vypadá Ghost Recon Commander?

Jak vypadá Ghost Recon Commander?

Erik Omar

Erik Omar

5. 4. 2012 16:40
Reklama

Ubisoft zveřejnil nové informace a trailer ke hře Ghost Recon Commander. Ne, nelekejte se. Nejde o další plnohodnotný titul, který by se zařadil vedle připravovaných dílů s podtituly Future Soldier a Online. Naopak, Commander bude jen hříčkou pro Facebook, která má však hráče bavit stejnou měrou.

Nabídne multiplayer, širokou škálu nejrůznějších zbraní a gadgetů a v neposlední řadě také možnost odemykat bonusy do dvou výše zmíněných velkých bratříčků. Ona propojenost s ostatními tituly ze série je zároveň nejpodstatnější vlastností hry; přinejmenším z pohledu vydavatele.

Samotná hra ovšem nevypadá nějak vábně. Z izometrické kamery nebo chabého grafického zpracování budete těžko nadšeně skákat dva metry do vzduchu (jako to skoro dělají herci v traileru) a jestli jako motivátor poslouží ona možnost získávat předměty do velkých Ghost Recon titulů ukáže až čas. Na druhou stranu, jako FB záležitost pro výplň několika minut volného času, by Commander mohl určité sortě hráčů posloužit celkem slušně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama