druha-epizoda-sonica-vyjde-pristi-rok
Novinka Druhá epizoda Sonica vyjde příští rok

Druhá epizoda Sonica vyjde příští rok

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 12. 2011 10:52
Reklama

Arkáda Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 rozhodně nebyla dokonalá, a tak mají tvůrci při vývoji jejího pokračování co dohánět. To potvrdil i Ken Balough, jeden z manažerů Segy, v rozhovoru se serverem Gamespot Asia. „Hodně jsme naslouchali reakcím hráčů, četli jsme blogy a maily. Připravujeme různé změny,“ řekl Balough a upozornil na možnost hrát za Tailse, žlutého Sonicova kamaráda.

Vedle další hratelné postavy se ale můžeme těšit také na přepracování grafického a fyzikálního enginu. Balough zdůraznil hlavně význam fyziky, která je pro hratelnost Sonica stěžejní. Nový engine odstraní především spoustu chybek rušících hratelnost. Ta by se tak měla ještě více podobat klasickým 2D titulům s populárním modrým ježurou.

Sonic the Hedgehog 4: Episode 2 vyjde někdy v příštím roce, a to pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360 a mobilní zařízení, která pohání systémy iOS App Store, Android nebo Windows Phone. Na rozdíl od první části hra pravděpodobně nedorazí na Nintendo Wii, ve výčtu totiž chybí. Přikládáme zmíněný rozhovor, v němž uvidíte stylově nabarvené vousy Kena Balougha, ale i čerstvý trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama