metal-gear-solid-5-a-mozny-pribeh
Novinka Metal Gear Solid 5 a možný příběh

Metal Gear Solid 5 a možný příběh

Maggot

Maggot

14. 12. 2011 08:12
Reklama

Pozornost v posledních dnech patří z velké části titulu Metal Gear Rising: Revengeance, který se řadí do stejné stáje, jako legendární stealth série Metal Gear Solid. Což je dle mnohých kamenem úrazu. Hideo Kojima se jako tvůrce série nebál a svým fandům vzkázal „Metal Gear Solid 5 se dočkáte,“ v návaznosti na obavy kvality Metal Gear Rising, od něhož se sám distancuje. Po fenomenálním čtvrtém díle MGS je velká šance, že se pětky dočkáme, co naplat, pokud se tak stane, pravděpodobně budeme součástí obávané jednotky Cobra Unit.

O ní jste mohli slyšet ve třetím díle, dějově by tak mohlo být páté pokračování zasazeno nějakou dobu před Snake Eater, tedy zmiňovaný třetí díl, kterému předcházelo založení eskadry elitních vojáků, které, z důvodu možných spoilerů, nebudeme dále popisovat. Jen hledejte… Kojima nicméně přiznal, že první příběhové sítě začal spřádat již v roce 2008, aby je předal týmu vývojářů a sám se věnoval novému, blíže nespecifikovanému projektu. Nesetkal se s úspěchem, nejenom vedení, ale zejména pak vývojový tým protestovali proti Kojimovo absenci na projektu.

Zatímco se tedy v tuto chvíli bavíme o možném směřování této atmosférické série, Kojima a spol už pozvolna sešívají hru do jisté a demonstrativní podoby. Což by, pro dobro jeho i dobro herního světa, rozhodně měl.

Metal Gear Solid 5 a možný příběh
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama