test-drive-ferrari-odhalen
Novinka Test Drive: Ferrari odhalen

Test Drive: Ferrari odhalen

Maggot

Maggot

23. 11. 2011 08:17 1
Reklama

Závodní arkáda Test Drive: Unlimited se kdysi vrátila vcelku s velkou parádou a dokázala hráče zabavit desítkami licencovaných exotických vozů a motorek, k dispozici navíc měli obří, neméně exotický ostrov. Druhý díl už tak dobře nedopadl, na vině je z největší části příliš kýčovitá prezentace, a tak byli Eden Games, coby vývojáři hry, odstřeleni na jednu z odstavných kolejí. Tím ovšem dynastie oblíbené série Test Drive nekončí, studio Bigben Interactive totiž pracuje na novince jménem Test Drive: Ferrari, jejíž vydání je přilepeno na PC, PS3 a X360.

Jak název praví, ve hře se bude pravděpodobně jezdit pouze a jenom ve vozech nejslavnější italské značky, produkující jedna z nejžhavějších aut planety. A že jich je málo? Kdepak, otázkou však stále zůstává, zdali nebude hra formována právě kolem repertoáru vozů. S vývojem hry prý pomáhá ještě jedno, zatím blíže nespecifikované studio, přičemž se nejvíce mluví o Slightly Mad Studios (NFS: Shift), kteří v roce 2009 obdrželi licenci na hru s vozy Ferrari. Oni sami navíc pracují i na svojí hře. Těšíte se, nebo vám naskakuje husí kůže?

Ulice brázdí i nový testovací prototyp Ferrari F152, který má nahradit aktuální 599 GTB a který se jistojistě objeví i v Test Drive: Ferrari, které by mělo vyjít 30. března příštího roku.

Test Drive: Ferrari odhalen
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama