victory-games-pripravuji-hru-bioware
Novinka Victory Games připravují hru BioWare?

Victory Games připravují hru BioWare?

Maggot

Maggot

23. 11. 2011 10:46
Reklama

Před několika dny jsme vám trošku – ale opravdu jen trošku – poodhalili chystaný titul od BioWare, který bude 10.12. 2011 představen v průběhu akce Spike’s VGA, kde bude mimo jiné poodhalený další Alan Wake. Spekulátoři se opět rozjeli a začali šťourat. Výsledek je více než zajímavý. Dle profilu jednoho z vývojářů studia Victory Games, které bylo založené v roce 2010, aby se zaměřovalo na budoucnost série Command & Conquer, je hra spojena právě s tímto týmem.

Pravdou ovšem je, že ačkoliv Victory Games patří k BioWare, nikdy s ní nebylo veřejně spjato. Dalším vodítkem je studio Visceral Los Angeles, které pracovalo na stopnutém titulu Mercs Inc, na němž údajně pracovalo téměř celé studio Pandemic (tvůrci Mercenaries, Star Wars: Battlefront), načež byl vývoj hry pozastaven, aby byl titul překopán na engine Frostbite. Ze všech prací sešlo a některé prvky byly použity pro kooperační akci Army of Two 3, přičemž několik vývojářů z tohoto týmu dělá i na nové hře. Již nyní ale víme, že hra bude mít s válčením mnoho společného, na posledním teaseru jsou vidět transportéry i tanky a… to je tak vše.

Co by mohl tento záhadný a v poslední době s napětím očekávaný titul představovat? Že by to byla právě další toužebně vyhlížená zastávka série Command & Conquer? To se teprve uvidí!

The Next Game From BioWare
Get More: The Next Game From BioWare

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama