fifa-12-se-na-konzolich-docka-patche
Novinka FIFA 12 se na konzolích dočká patche

FIFA 12 se na konzolích dočká patche

Erik Omar

Erik Omar

6. 10. 2011 14:38
Reklama

Letošní vydání sportovní simulace FIFA 12 boduje na všech frontách. Jak recenzenti, tak hráči si hru nemohou vynachválit. Chvílemi jako by se zdálo, že se EA Sports povedlo vytvořit dokonalou fotbalovou simulace; ale není tomu tak. Navzdory svým kvalitám FIFA 12 trpí určitými technickými nedostatky, ať už mluvíme o celkem často haprujícím Impact Enginu nebo mizejících modelech hráčů na hřišti. Neduhy by však měl v blízké době opravit první konzolový patch, o kterém informoval komunitní manažer Romily Broad.

„Za dva až tři týdny se objeví první patch, který opraví problémy, jež hráče nejvíce obtěžují,“ prozradil Broad.

EA spolupracuje velmi úzce s komunitou, a tak se nemusíme bát, že by první patch neopravoval ty nejzásadnější minely. Board konkrétně hovořil o chybách v přístupu do módu Ultimate Team (který podle všeho nemůže mnoho hráčů ani spustit) a o možnosti odpojit si v kooperativní online hře brankáře či obranu a nechat ji tak ovládanou umělou inteligencí. Vzhledem k tomu, jak je ve FIFA 12 těžké bránit, jde o nesportovní vypomáhání – podvádění, kterému chtějí v EA touto cestou udělat přítrž.

Včera jsme vás informovali o obrovském prodejním úspěchu, který fotbalová simulace FIFA 12 za necelý týden zaznamenala. Prodalo se jí už přes 3,2 miliónů kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama