zombie-driver-hd-miri-na-konzole
Novinka Zombie Driver HD míří na konzole

Zombie Driver HD míří na konzole

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 9. 2011 14:35
Reklama

Téměř po dvou letech od oznámení Zombie Drivera na PC polské studio EXOR informuje o jeho předělání na konzole Xbox 360 a PlayStation 3 a mobilní zařízení běžící na systému Tegra 2. Nepůjde o pouhý port, hra bude upravena a vylepšena speciálně pro konzolové publikum, které bude moci pro nákup využít digitální distribuci na známých sítích.

Zombie Driver HD bude oproti původní PC verzi obsahovat dvojnásobně dlouhou příběhovou kampaň (celkem 31 misí) s větším počtem odboček. Přibudou kupříkladu monumentální bitvy se zombie bossy, demoliční mise, rozmanití nepřátelé a speciální vozidla, jako je například hasičské auto, buldozer nebo tank. Tvůrci slibují i celkové vyladění hratelnosti, jež je podle recenze Pavla Dobrovského nutností, aby hra získala lepší hodnocení.

Vedle kampaně se můžete těšit také na módy známé z původní verze. Blood Race potěší zejména závodní typy, které osloví i různé variace módu, Slaughter je zase klasickým survivalem ve speciálních arénách. Vedle hratelnosti bude vylepšena také grafiku, jak už napovídá nový název se zkratkou HD na konci. Datum vydání zatím autoři neupřesnili, podle prvního traileru bychom neměli čekat dlouho:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama