vykop-ctvrteho-dilu-fifa-street-v-breznu
Novinka Výkop čtvrtého dílu FIFA Street v březnu

Výkop čtvrtého dílu FIFA Street v březnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 9. 2011 13:51
Reklama

FIFA 12 je už na pultech našich obchodů, jistě se ale najdou hráči, kterým tato hra nesedí a raději si zakopou v arkádovějším pouličním stylu. Pro takové pařany vývojáři ze studia EA Canada ve Vancouveru připravují sérii FIFA Street. Ta se příští rok rozroste o v pořadí už čtvrtý díl. Fanoušci si v kalendáři mohou označit březen, podle informací z letáčku z krabic britské verze FIFY 12 totiž hra vyjde právě v tomto měsíci.

Pěti nebo šestičlenné týmy se ve FIFA Street utkají v 35 lokacích po celém světě, nebude chybět Buenos Aires, Rio De Janeiro, Londýn, Paříž a další světové metropole. Na hřiště zamíří jak hvězdy mezinárodního formátu, jako je Brazilec Kaká nebo Angličan Rooney, tak anonymní čutálistí z temných pouličních zákoutí. Pro jejich ovládání budou hráči moci využít vylepšený systém nahrávání a vyskakování. 

Hlavním lákadlem FIFA Street ale jsou tradičně spíše různé kličky a finty, hra jich má nabídnout dvakrát tolik, co aktuální ročník hlavní série FIFA (recenzovali jsme zde). Kličky prý vyniknou i díky Impact Enginu, který vývojáři použijí. Přikládáme trailer, jímž byla pouliční FIFA v srpnu na GamesComu představena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama