stahujte-demoverze-z-naseho-archivu
Novinka Stahujte demoverze z našeho archivu

Stahujte demoverze z našeho archivu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 9. 2011 10:23 2
Reklama

Nás archiv dnes rozšířily tři hratelné demoverze zajímavých titulů. Prvním z nich je pokračování solidní strategie Dungeons. V Dungeons - The Dark Lord opět budete do svých kobek lákat dobrodruhy, které nejprve potěšíte zlatem, zbraněmi a souboji s nepřáteli a pak je zabijete. Druhý díl přináší kýžený multiplayer, v demu si jej ale bohužel nevyzkoušíte. Tvůrci nabízí pouze tutoriál a single-playerovou mapu z módu Soul Survival. Více se o hře už brzy dočtete v recenzi, kterou pro vás připravujeme.

Další demo potěší hráče, kteří si libují v nepovedených projektech. Akce Wasteland Angel v recenzi Viléma Koubka získala pouhé dva bodíky z deseti, a tak v demoverzi můžete zjistit, zda je skutečně tak špatná, jak náš recenzent píše. V ukázce budete bránit obyvatele Higwallu, jednoho z posledních úkrytů pro přeživší třetí světové války, před útoky mutantů, kteří se je snaží zotročit. Vše si vyzkoušíte ve třech misích tutoriálu a v páté části hry, kde najdete čtyři levely. V nich se objeví také boss a bonusová mise.

Třetí demoverze je určena pro fanoušky fotbalu. Pokud vám nesedla letošní FIFA (její demo stahujte zde), pak můžete zkusit alternativu v podobě jejího hlavního konkurenta – série PES. Pro Evolution Soccer 2012 na rozdíl od FIFY 12 obsahuje také českou reprezentaci. Ta se ale v demoverzi neobjeví. V hratelné ukázce jsou dostupné pouze desetiminutové zápasy s týmy Tottenham Hotspur, FC Bayern Mnichov, FC Inter Milán, Rangers FC, Club America a Sport Club Internacional.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama