krizacka-akce-byla-odlozena-pouze-v-usa
Novinka Křižácká akce byla odložena pouze v USA

Křižácká akce byla odložena pouze v USA

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 9. 2011 14:29
Reklama

Aktualizováno: Odložení nakonec platí jen pro severoamerický trh, v Evropě se tak hry podle Eurogameru dočkáme už příští pátek, tedy 7. října.

Původní zpráva: Atlus posunul vydání The Cursed Crusade, chystané akce z 13. století, o dva týdny. Hra pro C, Xbox 360 a PlayStation 3 tak namísto původně plánovaného příštího pátku na pulty obchodů dorazí až 25. října. Zatím spíše nenápadný projekt si hráči budou moci vyzkoušet v demoverzi, která by měla vyjít ještě před vydáním. Objeví se v ní mise Assault on Castle Biron, v níž se snad dobře představí všechny přednosti hry.

Těmi by měla být hlavně dnes tak populární kooperace, kdy prokletého templáře Denza de Bayleho doplní zlodějíček Esteban Noviembre, a to buď pomocí lokálního split-screenu nebo online multiplayeru. Ve 40 misích budou bok po boku bojovat ve středověkých městech Evropy i Orientu, přičemž se setkají s velkým množstvím nepřátel.

Meče budou svištět, autoři slibují na 130 zbraní, různé bojové techniky a speciální schopnosti. Vše by měl vhodně pospojovat příběh, který, jak se zdá z čerstvého traileru, autoři umí dobře podat. Denza de Bayleho čeká při čtvrté křížové výpravě hledání jeho ztraceného otce. Děj bude mít více různých rovin, a tak se můžeme těšít na komplexní vyprávění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama